Sponsoring

Geen sportvereniging kan tegenwoordig meer bestaan zonder de steun van sympathisanten. Zo ook Tafeltennisvereniging Rijssen niet. Uiteraard betalen de leden contributie voor het beoefenen van hun sport. Maar zonder extra inkomsten is het niet mogelijk voor ons als vereniging om te kunnen overleven.
Naast het organiseren van allerlei acties en evenementen die extra inkomsten in het laatje brengen is er ook de mogelijkheid om een steuntje in de rug te krijgen van het bedrijfsleven. Veel bedrijven zijn
gelukkig bereid verenigingen te ondersteunen. Zij doen dit graag. Niet alleen omdat zij die vereniging een warm hart toedragen maar ook omdat zij goodwill willen kweken bij hun relaties. Als zij er duidelijk voor uitkomen dat zij een of meerdere clubs ondersteunen, verhogen zij hun imago en profileren zij zich als een bedrijf met grote maatschappelijke betrokkenheid.

In tegenstelling tot de grote sporten heeft tafeltennis (nog) geen toegang tot subsidiepotjes van de
overheid en gemeente. Onder ‘grote’ sporten verstaan we voetbal, tennis en hockey. Omdat de landelijke aandacht vooral uitgaat naar deze sporten, is tafeltennis een beetje ondergesneeuwd geraakt. En onbekend maakt onbemind, zoals u weet. Tafeltennisvereniging Rijssen realiseert zich dat maar al te goed en springt voor de sport in de bres. Vrijwel iedereen heeft wel eens getafeltennist. In het zwembad, op vakantie of op school. Daarin ligt onze kans. Tafeltennis wordt namelijk overal gespeeld, maar is onvoldoende bekend als verenigingssport. En om onze sport meer onder de aandacht te brengen hebben we u als sponsor nodig.

Voor het voortbestaan van onze club zijn wij dan ook in grote mate afhankelijk van sponsorgelden. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsors. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Klik hier om onze mogelijkheden aangaande sponsoring te bekijken.

Sponsor worden?

Klik hier