Rabobank scholentoernooi

Het Rabobank scholentoernooi dat wij op donderdag 28 en vrijdag 29 december organiseren is voor jullie! Het is speciaal bedoeld voor de Rijssense en Holtense scholieren in de groepen 5, 6, 7 en 8. Dat betekent dat het een grote en gezellige happening wordt waar je nog lang over zult napraten!

Hoe werkt het Rabobank scholentoernooi?
Tijdens het Rabobank scholentoernooi speel je tafeltennis met een heleboel andere scholieren uit Rijssen en Holten. Van de toernooileiding hoor je tegen wie je op die dag allemaal zult spelen. Heb je geen batje, dan mag je er een lenen! We zullen er voor zorgen dat je tegenspelers ongeveer even sterk zijn. Zo weet je zeker dat je fijn kunt spelen, ook als je geen “prof” bent!

Aan het eind van het toernooi, zal per groep blijken wie het meest zijn best heeft gedaan. De beste spelers krijgen een officiële wedstrijdbeker overhandigd! Misschien mag jij die wel in ontvangst nemen….

Heb je je nog niet opgegeven, doe dat dan meteen, voor het te laat is! En er zijn vast wel klasgenoten die óók mee willen doen. Doen!

TOERNOOITIJDEN:
Donderdag 28 december 2017
Toernooi voor groep 5: aanwezig : 08.30 uur, aanvang wedstrijden : 09.00 uur
Toernooi voor groep 6: aanwezig : 13.00 uur, aanvang wedstrijden : 13.30 uur

Vrijdag 29 december 2017
Toernooi voor groep 7: aanwezig : 08.30 uur, aanvang wedstrijden : 09.00 uur
Toernooi voor groep 8: aanwezig : 13.00 uur, aanvang wedstrijden : 13.30 uur

Prijs uitreiking na afloop van iedere groep

Aanmelden